Aceasta pagina contine poll-uri despre Alivanca moldoveneasca.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Mălai 225 g, lapte S00 ml, smantană 300 g, unt 100 g, zahar 125 g, branză de vaci 200 g, ouă 2 buc, zahăr vanilat 1 plic, praf de copt 1 plic, sare.
Mod de preparare:
Mălaiul se opăreşte cu lapte fiert. Branza de vaci se freacă cu 50 g zahăr şi ouăle, pană ce se obţine o pastă omogenă. Se amestecă cu mălaiul opărit, se adaugă 100 g smantană, 80 g unt, sare şi praf de copt. Se unge o tavă cu restul untului,
mai mult...
Tag-uri: dulciuri,
unt,
branza,
zahar vanilat
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro