Aceasta pagina contine poll-uri despre Andive gratinate.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Andive 1 kg, ulei 10, făină 75 g, lapte 200 ml, smântână 250 g, ouă 3 buc, piper, sare.
Mod de preparare:
Andivele se curăţă, se crestează în patru şi se pun îa brezat în 50 g unt. Restul de 50 g unt se înfierbîntă, se adaugă făina, se căleşte, se stinge cu lapte şi se fierbe câteva minute. Se ia vasul de pe foc, se lasă să se răcească, se adaugă smântână, gălbenuşurile, sarea, piperul şl jumătate din cantitatea de caşcaval şi se amestec
mai mult...
Tag-uri: legume,
andive,
ulei,
faina,
lapte
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro