Aceasta pagina contine poll-uri despre Andive la cuptor.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
600 g andive, 100 g unt, 100 g smantana, 1 lingură de făină, 2 ouă, sare.
Mod de prepapare
Se curăţă andivele de petale, se spală în mai multe ape şi se pun la fiert cu puţină apă clocotită şi puţină sare. Se fierb 10-15 min, se scurg şi se aşază într-o cratiţă unsă cu unt care rezistă la cuptor şi peste ele se toarnă smantana amestecată cu o lingură de făină şi 2 ouă. Se presară cu caşcaval ras şi se introduc în cuptor să se rumenească
mai mult...
Tag-uri: andive,
smantana,
unt,
faina
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro