Aceasta pagina contine poll-uri despre Antricot de vaca umplut cu ciuperci.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingreriente:
Antricot de vacă 750 g, costiţă afumată 50 g, ciuperci (conservă) 200 g, ceapă 150 g, făină 75 g, smântână 400 g, ulei 150 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Cum se prepară:
Antricotul se taie în felii lungi, care se bat bine cu un batşniţel şi se sărează. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei. Se adaugă ciupercile tăiate julîen şi se călesc împreună, sub capac, circa 15 min. Se condimentează cu sare şi piper. Costiţa afumată se taie
mai mult...
Tag-uri: antricot,
vaca,
ciuperci,
costita afumata,
mancare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro