Aceasta pagina contine poll-uri despre Bame pentru gatit conservate.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Se procedeaza ca in reteta "Bame in suc de rosii", insa dupa ce bamele au fost asezate in borcan, in loc de zeama de rosii se umplu cu urmatorul sos:
intr-o craticioara se toarna 150 ml ulei la care se adauga 250 g ceapa taiata marunt, care se prajeste si se stinge cu 1 I de suc de rosii.
Dupa ce a dat in fiert, se strecoara totul si se mai adauga 18—20 g sare (dupa gust), o legatura de verdeata taiata marunt. Se toarna sosul peste bamele din borcane, care se leaga cu celofan si apo
mai mult...
Tag-uri: bame,
borcan,
rosii
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro