Aceasta pagina contine poll-uri despre Bors bulgaresc cu legume umplute.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Pentru 6 porţii: 600 g carne macră, 2-3 bucăţi de oase, 100 g orez, 6 ardei graşi (mai mici), 6 jumătăţi de dovlecei, cateva roşii, 2-3 ouă, 2-3 cepe, 1 lingură de untură, 1 l borş, verdeaţă (mărar, leuştean şi pătrunjel).
Mod de prepapare
Oasele sparte se pun la fiert ca pentru supă, iar carnea se dă de două ori prin maşina de tocat; prima dată se dă prin maşină numai carnea, iar a doua bară carnea împreună cu o parte din ceapa tăiată şi că
mai mult...
Tag-uri: bors,
carne,
oase,
orez
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro