Aceasta pagina contine poll-uri despre Bors de cartofi II - din Ardeal.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Cartofi 600 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, borş de putină 1 1, roşii 300 g, smântână 150 g, ouă 1 buc, pătrunjel verde 1 leg, leuştean 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă mărunt, zarzavatul de supă se taie rondele şi se călesc împreună în ulei. Se sting cu apă, se adaugă cartofii tăiaţi cuburi şi sare şi se lasă să fiarbă. Când legumele suntt fierte, se pune borşul de putină fiert separat
mai mult...
Tag-uri: bors,
cartofi,
ardeal,
reteta
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro