Aceasta pagina contine poll-uri despre Bors de pasare cu taietei I.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Carne de pasăre 400- 500 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, borş de putină 1, ouă 1 buc, făină 200 g, leuştean verde 2 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Carnea de pasăre se taie bucăţi, se pune la fiert în apă cu sare iar, după ce a dat în fiert, se spumează cât este nevoie. Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în ulei, se adaugă zarzavatul de supă tăiat julien şi se călesc împreună, p
mai mult...
Tag-uri: bors,
pasare,
taietei,
patrunjel,
ulei,
reteta
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro