Aceasta pagina contine poll-uri despre Bors de pasare cu taietei II.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Carne de pasăre 500 g, morcovi 150 g, albitură 100 g, ceapă 100 g, cartofi 200 g, lobodă 4 leg, făină 200 g, ouă 2 buc, borş de putină 1, leuştean verde 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Se porţionează carnea de pasăre şi se pune la fiert în apă cu sare. După circa 45 minute se adaugă ceapa tocată, morcovii şi albitura tăiate rondele şi se lasă să mai fiarbă 30 minute. Se pun
mai mult...
Tag-uri: bors,
pasare,
taietei,
ulei,
cartofi,
reteta
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro