Aceasta pagina contine poll-uri despre Bors de sfecla rosie polonez.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Morcovi 100 g, pătrunjel 100 g, ceapă 100 g, sfeclă roşie 400 g, cartofi 300 g, mazăre (conservă) 100 g, fasole verde (conservă) 100 g, smântână 250 g, borş de putină 1, vilei 50 g, verdeaţă 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Morcovii şi albitura se taie julien şi se pun la fiert în apă cu sare. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei şi se adaugă la borş. După ce au fiert 30 minute, se pun cartofii tăiaţi cubuleţe. Sfecia se fierbe separat,
mai mult...
Tag-uri: bors,
sfecla,
ulei,
cartofi,
polonia
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro