Aceasta pagina contine poll-uri despre Bors moldovenesc cu carne.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
1 kg carne grasă cu os (de vacă sau orice fel de carne de la piept), 1 ţelină, 1-2 cepe, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 morcov, 2-3 roşii, 300 g castraveţi muraţi, 1 lingură de bulion, 1/2 I borş, cate o legătură de verdeaţă (mărar, pătrunjel şi leuştean), sare.
Mod de prepapare
Se pun la fiert carnea triată în prealabil şi oasele. După ce au dat în primul clocot, se micşorează focul, se spumuieşte, se şterge marginea oalei şi.se lasă să fiarbă
mai mult...
Tag-uri: bors,
carne,
telina,
ceapa
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro