Aceasta pagina contine poll-uri despre Bors moldovenesc de pasare cu taitei.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Pentru 6 porţii: 6 bucăţi carne de pasăre sau 1 găină, 300 g tăiţei de casă, 1-2 cepe, 1/2 ţelină, 1 rădăcină de pătrunjel, 1 ardei gras, cateva boabe de piper, sare, verdeaţă (mărar, leuştean şi pătrunjel) tăiată mărunt şi 3/4 l borş.
Mod de prepapare
Găina curăţată, spălată, se taie în bucăţi sau se fierbe întreagă cu apă cată este nevoie. După ce a dat în fiert, se adună spuma, se adaugă puţină sare şi dacă mai apare spumă
mai mult...
Tag-uri: bors,
taitei,
ceapa,
telina
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro