Aceasta pagina contine poll-uri despre Branzoaice poale-n brau, placinte moldovenesti.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Pentru aluat:
1 kg faina, 4 oua, 50 g drojdie, 100 g zahar, 1/2 L lapte, 100 g unt, sau margarina, 1 ou pentru uns.
Pentru umplutura:
500-800 g branza, 3 galbenusuri, 2 linguri de faina si una de gris, 50-100 g zahar, stafide, 50-75 g unt, sare si mirodenii, dupa gust.
Mod de preparare
Se pune intr-un castron drojdia de bere, peste care se toarna putin lapte caldut, 1 lingurita de zahar si 2—3 linguri din faina cernuta, se amesteca si se pune la crescut.
mai mult...
Tag-uri: branza,
branzoaice,
palcinte
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro