Aceasta pagina contine poll-uri despre Budinca cu ficat de porc.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Ficat de porc 400 g, franzelă 150 g, ceapă 100 g, ulei 100 g, unt 75 g, făină 75 g, lapte 350 ml, smântână 100 g, ouă 4 buc, piper, sare.
Mod de preparare:
Ficatul se opăreÅŸte, se taie bucăţi, se fierbe în apă, se trece prin maÅŸina de tocat împreună cu franzela înmuiată în apă ÅŸi stoarsă bine. Ceapa se toacă mărunt, se căleÅŸte în ulei, se adaugă ficatul ÅŸi franzela, se călesc câteva minute împreună, se potriveÅŸte gustul de sare ÅŸi piper Å
mai mult...
Tag-uri: ficat de porc,
franzela,
lapte,
ulei
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro