Aceasta pagina contine poll-uri despre Budinca cu ficat de vaca.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingreriente:
Ficat 500 g, ceapă 100 g, unt 125 g, franzelă 250 g, lapte 250 ml, ouă 5 buc, pesmet 25 g, caşcaval 100 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Se curăţă ficatul de pieliÅ£e, se opăreÅŸte bine, se taie în buÂcăţi ÅŸi se trece prin maÅŸina de tocat. Ceapa se toacă mărunt, se căleÅŸte în unt, se adaugă ficatul ÅŸi se călesc împreună, apoi se lasă să se răcească. GălbenuÅŸurile se freacă cu
mai mult...
Tag-uri: budinca,
ficat de vaca,
cascaval,
mancare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro