Aceasta pagina contine poll-uri despre Budinca de taitei cu legume si ciuperci.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Tăiţei 400 g, dovlecei 800 g, roşii 500 g, ceapă 150 g, ulei 125 g, ciuperci 250 g, griş 80 g, smântână 200 g, ouă 4 buc, caşcaval 200 g, pesmet 25 g, unt 60 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Tăiţeii se fierb în apă cu sare, se pun într-o strecurătoare si se trec printr-un jet de apă rece pentru a se căli (întări). Dovleceii se curăţă de coajă, se taie felii, se fierb în apă cu sare şi apoi se scurg. Roşiile se curăţă de pieliţe şi seminţe
mai mult...
Tag-uri: dovlecei,
taitei,
ceapa,
ciuperci
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro