Aceasta pagina contine poll-uri despre Bulz oltenesc umplut cu gaigana.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingreriente:
Mălai 500 g, cârnaţi afumaţi 150 g, şuncă afumată 150 g, costiţă afumată 100 g, telemea 150 g, ouă 10 buc, unt 100 g, caşcaval 100 g, ulei 30 g, sare.
Cum se prepară:
Din mălai, sare şi apă se face o mămăligă ceva mai tare. Gaiganaua se prepară astfel: costiţa se taie cuburi şi se pune la prăjit. După câteva minute se adaugă şunca şi cârnaţii tăiaţi tot cuburi. Ouăle se bat bine, se amestecă cu telemeaua dată pe răzătoare şi se toarnă
mai mult...
Tag-uri: bulz,
gaigana,
malai,
telemea,
sunca afumata
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro