Aceasta pagina contine poll-uri despre Caltabosi afumati.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
1,5 - 2 kg carne de la ceafa si de la gusa, 500 g ficat, 200-300 g ceapa, sare, piper pisat, ienibahar si cuisoare, toate dupa gust.
Mod de preparare
Carnea si ficatul se taie in bucati si se trec prin masina de tocat. Se adauga ceapa taiata marunt, calita in putina untura.
Se amesteca bine, adaugandu-se sare si condimente dupa gust si cu compozitia respectiva se umplu mate mai subtiri.
Dupa umplere se pun la fiert in apa cu putina sare, fierbandu-se aproximativ 40â
mai mult...
Tag-uri: caltabosi,
ceafa,
ficat
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro