Aceasta pagina contine poll-uri despre Cap si picior de porc rasol cu hrean.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingreriente:
Cap do porc 500 g, picioare de porc 500 g, morcovi şi pătrurnel 250 g, ceapă 100 g, usturoi 25 g, hrean 500 g, oţet 9° 50 ml, sare.
Cum se prepară:
Capul şi picioarele se opăresc, se curăţă, se opăresc din nou, se spală în mai multe ape, se taie în bucăţi de 100-120 g şi se pun la fiert. După 30 min se pune zarzavatul de supă, ceapa, usturoiul pisat şi sarea. După ce carnea este fiartă se scot oasele. Hreanul se curăţă, se spală şi se dă pe răz
mai mult...
Tag-uri: cap de porc,
picior de porc,
rasol,
hrean
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro