Aceasta pagina contine poll-uri despre Carne cu spanac.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
600 g carne, 1 kg spanac, 1 lingură de zeamă de lămaie sau puţină sare de lămaie, 10 g usturoi, 200 g ceapă, 50 g bulion, 1 lingură de făină, piper, sare.
Mod de preparare
Carnea se prepară la fel ca în reţeta precedentă, cu deosebirea că în loc de ţelina se adaugă spanac care mai întîi este ales, spălat în mai multe ape şi fiert în apă clocotită cu sare.
După 10 min de fierbere se scurge, se răceşte cu apă rece, se taie în bucăţi şi se
mai mult...
Tag-uri: carne,
spanac,
lamaie
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro