Aceasta pagina contine poll-uri despre Cega, calcan sau cod gratinat.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
1/2 kg peşte, 100 g unt, 60 g făină, 1/4 I lapte, sare, piper, 100 g caş-caval ras, 1-2 ouă.
Mod de preparare:
Se curăţă peştele şi se pune la fiert cu apă şi sare. După ce a fiert 15-20 min, se lasă în apa în care a fiert pană se va răci puţin, după care se curăţă carnea peştelui de oase. Intre timp, se prepară un sos gros din 50 g unt, făină şi lapte. După ce s-a îngroşat bine sosul, se ia la o parte de pe foc şi după ce s-a răcit puţi
mai mult...
Tag-uri: cega,
calca,
unt,
faina
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro