Aceasta pagina contine poll-uri despre Chisca cu crupe de hrisca sau mei.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Cap de porc cu guşă 1,5 kg, şorici de porc 1 kg, splină 2 kg, crupe de hrişcă sau mei 500 g, untură 125 g, ceapă 400 g, piper 5 g, sare, maţe de vită subţiri.
Mod de preparare:
Şoriciul, capul de porc cu guşă şi splina se fierb împreună. După ce au fiert, se dezosează capul de porc, se taie toată carnea bucăţi şi se trece prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în untură şi se adaugă la carne împreună cu piperul, sarea şi c
mai mult...
Tag-uri: chisca. garnitura,
carne,
mate
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro