Aceasta pagina contine poll-uri despre Ciorba de berbec.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Carne de berbec 500-600 g, ceapă 150 g, morcovi 100 g, pătrunjel 50 g, ţelină 100 g, ulei 50 g, ardei graşi 150 g, fasole verde 200 g, roşii 300 g, oţet 9° 40 ml, leuştean 1 leg, pătrunjel verde 1 leg, sare.
Mod de preparare :
Carnea de berbec se curăţă de pieliţe, se spală în mai multe ape, se taie bucăţi, se pune la fiert în apă cu sare şi se spumează cât este nevoie. După ce carnea a fiert două ore, se adaugă zarzavatul de supă tăiat rondel
mai mult...
Tag-uri: ciorba,
berbec,
morcovi,
carne,
reteta
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro