Aceasta pagina contine poll-uri despre Ciorba de capete si cozi de peste.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Capete şi cozi de crap 1,5 kg, morcovi 150 g, albitură 50 g, ţelină 100 g, ceapă 200 g, roşii 500 g, ulei 50 g, verdeaţă 2 leg, zeamă de varză 1,5 l, sare.
Mod de preparare :
Zarzavatul se taie cuburi, ceapa se toacă mărunt, se călesc împreună în ulei, se sting în apă si se pun la fiert. Când zarzavatul este aproape fiert, se adaugă roşiile curăţate de coajă si seminţe şi tăiate cuburi. Zeama de varză se fierbe separat si se pune în vasul cu ci
mai mult...
Tag-uri: ciorba,
peste,
crap,
ulei,
reteta
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro