Aceasta pagina contine poll-uri despre Ciorba de iepure.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Carne de iepure 500-600 g, ceapă 150 g, morcovi 200 g, ţelină 100 g, bulion 25 g, ulei 50 g, orez 50 g, oţet 9° 40 ml, smântână 200 g, ouă 2 buc, cimbru, sare.
Mod de preparare :
Carnea de iepure, după ce a stat 24 ore într-un baiţ, se curăţă de pieliţe, se taie bucăţi, se pune la fiert în apă cu sare şi se spumează cât este nevoie. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în ulei, se adaugă za
mai mult...
Tag-uri: ciorba,
iepure,
carne,
smantana,
ulei
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro