Aceasta pagina contine poll-uri despre Ciorba de macris din Ardeal.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Carne de porc afumată 500 g, oase de porc afumate 1 kg, orez 50 g, măcriş 500 g, ulei 50 g, smântână 200 g, sare.
Mod de preparare :
Carnea se taie bucăţi, iar oasele se sparg şi se pun împreună la fiert în apă rece. După ce carnea este fiartă, se strecoară ciorba în alt vas şi se adaugă bucăţile de carne. Măcrişul se taie ştraifuri şi se căleşte în ulei. Orezul se fierbe separat. Se pune orezul, măcrişul şi smântâna în ciorbă, se fierbe
mai mult...
Tag-uri: ciorba,
macris,
ulei,
smantana,
ardeal
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro