Aceasta pagina contine poll-uri despre Ciorba taraneasca cu carne de vaca.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Pentru 4-6 porţii: 1 kg piept de vacă sau 600 g carne macră, 1 bucată de os cu sită sau cu măduvă, 500 g zarzavat de supă, 300 g cartofi, 200 g roşii, 30 g bulion sau zeamă de roşii, 100 g mazăre, 100 g fasole verde, leuştean, pătrunjel verde şi mărar, sare, oţet.
Mod de prepapare
Carnea şi oasele se spală, se pun la fiert, se spumuiesc de cate ori apare spuma, se adaugă sare şi se lasă să fiarbă la foc mic şi neîntrerupt.
Cand carnea a fiert pe ju
mai mult...
Tag-uri: ciorba,
carne de vaca,
cartofi,
fasole verde
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro