Aceasta pagina contine poll-uri despre Conservarea fasolii tucare.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Aceasta leguma este cel mai usor de conservat si se gaseste in cantitate mare pe piata. Se aleg pastaile foarte tinere, proaspete si fara ate.
Se curata la capete de eventualele ate, se spala si se oparesc intr-un vas cu apa clocotita si sarata (1—2 %) unde se lasa 5—6 minute, de cand apa a inceput sa clocoteasca.
Cand fasolea a fost oparita, se scurge de apa intr-o strecuratoare, se spala imediat cu multa apa rece sub robinet. Dupa ce s-a scurs bine de apa, se aseaza in borcane pasta
mai mult...
Tag-uri: fasole tucara,
conservare,
legume
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro