Aceasta pagina contine poll-uri despre Consomme din oase de vaca.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
1,5 kg oase de vacă, 300 g carne slabă de vacă, 1 ţel in ă, 60 g ceapă, 1 morcov, 1-2 rădăcini de pătrunjel, câteva boabe de piper, 1-2 albuşuri, sare.
Mod de preparare
Se taie oasele şi se pun la opărit, după care se spală din nou şi se pun la fiert cu apă in cantitate dublă faţă de consommeul dorit: prin fierbere apa scade la jumătate. Se acoperă oala, lăsându-se loc pentru ieşirea aburului (nu trebuie acoperită ermetic ca să nu iasă supa tulbur
mai mult...
Tag-uri: consomme,
oase,
vaca
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro