Aceasta pagina contine poll-uri despre Cornuri cu nuci din aluat dospit I.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Făină 550 g, margarina 200 g, zahăr 100 g, ouă 2 buc, drojdie de bere 30 g, smantană 50 g, sare. Umplutura: zahăr 150 g, nuci 250 g, lapte 150 ml, lămaie 100 g, zahăr vanilat 2 plicuri.
Mod de preparare:
Intr-un căzănel se pune margarina, ouăle, drojdia dizolvată, smantana şi sarea, amestecandu-se bine. Se încorporează apoi făina, amestecandu-se pană ce aluatul se omogenizează. Se lasă să dospească o oră, apoi se întinde o foaie din care se taie pătr
mai mult...
Tag-uri: faina,
cornuri,
aluat,
drojdie
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro