Aceasta pagina contine poll-uri despre Fasole batuta.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Fasole albă 500 g, ulei 150 g, ceapă 300 g, usturoi 25 g, sare.
Mod de preparare:
Fasolea se fierbe, schimbandu-se apa de 3-4 ori în timpul fiertului. In ultima apă se pune sare. După ce a fiert, se scurge apa şi se trece fasolea prin maşina de tocat. Se adaugă mujdeiul de usturoi, sare şi jumătate din cantitatea de ulei şi se amestecă pană ce devine o cremă spumoasă. Ceapa se taie peştişori, se rumeneşte în ulei şi se toarnă peste fasolea, care a fost
mai mult...
Tag-uri: fasole,
ceapa,
ulei,
usturoi
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro