Aceasta pagina contine poll-uri despre Ficat de pasare sote.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Ficat de pasăre 500 g, ceapă 150 g, unt 100 g, roşii 200 g, vin 100 ml, sare.
Mod de preparare :
Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în unt. Se adaugă ficatul curăţat de pieliţe şi tăiat în bucăţi. Se acoperă cu un capac şi se prăjeşte circa 15 min. la un foc domol, având grijă să se amestece ficatul cu o paletă, ca să se rumenească în mod egal. Când este aproape gata, se adaugă vinul şi roşiile curăţate de pieliţă şi seminţe şi tăi
mai mult...
Tag-uri: pasare,
ficat,
unt,
vin
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro