Aceasta pagina contine poll-uri despre Foietaj pentru pateuri.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
250 g făină, 250 g unt sau 200 g margarina, 1/2 pahar apă, 1/2 lingurită oţet, sare.
Mod de preparare:
Se cerne făina pe o planşetă, se adanceşte la mijloc, apoi se adaugă apă, sare după gust, oţetul şi a zecea parte din cantitatea de unt. Se frămantă bine pană se obţine un aluat care nu se mai lipeşte de mană şi nici de planşetă. Aluatul trebuie să fie mai moale decat cel de tăiţei. Se strange aluatul în formă de sferă, se pune pe o farfurie r
mai mult...
Tag-uri: foietaj,
coca,
unt,
faina
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro