Aceasta pagina contine poll-uri despre Friptura de carne de porc la tava.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
1—2 kg carne de porc, 100 g slanina, usturoi, sare.
Mod de preparare
Se alege carnea din pulpa, se curata de pielite si zgarciuri, precum si de grasime (daca este prea multa). Se impaneaza cu bucatele de slanina si cu usturoi si se aseaza in tava unsa cu grasime.
Se unge la fel si pe deasupra si se introduce tava in cuptor, la un foc tare (la inceput) pana ce se prinde o coaja, apoi la un foc potrivit.
Friptura de porc poate sa se prepare si neimpanata. Din cand i
mai mult...
Tag-uri: carne,
porc la tava,
carne
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro