Aceasta pagina contine poll-uri despre Friptura de miel la tava.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Pulpă de miel 1 buc, lămaie 50 g, boia de ardei dulce 10 g, ulei 50 g, sare.
Mod de preparare :
Pulpa de miel se curăţă de pieliţe, se spală în mai multe ape, se şterge cu un ştergar, se freacă cu lămaie, se pudrează cu boia de ardei, se sărează şi se lasă să stea două ore. Se unge cu ulei, se aşează într-o tavă cu restul de ulei şi puţină apă, se dă tava la cuptor şi se frige la un foc potrivit, stropindu-se pulpa din când în când cu sosul
mai mult...
Tag-uri: miel,
ardei,
ulei
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro