Aceasta pagina contine poll-uri despre Friptura de piept de porc la tava.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
1,500 kg carne de porc (piept cu os), 60 g untura, 1 ceapa, usturoi, sare.
Mod de preparare
Carnea se taie in benzi de lungimea tavii, late de 6—8 cm, se spala in apa rece, se scurge bine, se sareaza si se pune intr-o tava cu untura incalzita. Se adauga ceapa si usturoi si se introduce in cuptorul bine incins.
Dupa ce carnea s-a rumenit se adauga cateva linguri de apa, ca sa nu se arda legumele si untura.
Pieptul fript se taie in bucati si se serveste cu diverse g
mai mult...
Tag-uri: friptura,
piept,
porc
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro