Aceasta pagina contine poll-uri despre Friptura de vaca cu sos de smantana.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingreriente:
Carne de vacă 1 kg, ceapă 200 g, morcovi 100 g, ulei 75 g, bulion de tomate 100 g, smântână 300 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă (pulpă) se sărează şi se lasă să stea 30 min. Ceapa se taie feliuţe, se pune intr-o cratiţă cu ulei, se aşează carnea peste ceapă şi se dă cratiţa la foc. Se rumeneşte carnea pe toate părţile, se stinge cu bulion de tomate, desfăcut în apă, se adaugă morcovii tăiaţi rondele, piper boabe şi sare şi se
mai mult...
Tag-uri: friptura,
vaca,
sos de smantana,
mancare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro