Aceasta pagina contine poll-uri despre Gasca sau rata cu ciuperci.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
1 kg carne de gască sau de raţă, 2-3 cepe, 500 g ciuperci, 100 ml ulei, 30 g bulion, 100 ml vin, 1 legătură de pătrunjel verde, sare, piper.
Mod de preparare
Carnea se taie în bucăţi (ca pentru o porţie), se sărează, se prăjeşte pe ambele părţi în ulei şi se scoate într-un alt vas. In uleiul rămas se călesc ceapa tăiată mărunt şi ciupercile tăiate în felii subţiri, după care se adaugă bulionul şi se stinge cu vin şi cu puţină apă caldă. S
mai mult...
Tag-uri: gasca,
rata,
ciuperci,
ceapa
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro