Aceasta pagina contine poll-uri despre Gasca umpluta.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
500 g ficat de gască, 200 g unt, 50 ml coniac, 300 g aspic, piper, nucşoară, sare.
Mod de preparare
Se curăţă ficatul de părţile pătate de fiere şi de pieliţă, după care se ţine cîteva ore în lapte dulce, la rece. După ce se ia de la rece, se pune la fiert într-un vas acoperit, împreună cu 50-100 g grăsime de pasăre, puţin vin, 1 foaie de dafin, cateva boabe de piper, sare şi se fierbe circa 30 min. Se lasă apoi să se răcească în zeama în care
mai mult...
Tag-uri: gasca,
coniac,
piper
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro