Aceasta pagina contine poll-uri despre Gat de gasca umplut si afumat.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Piele de pe gaturi de gască 4 buc, ficat de gască 400 g, pipotă de gască 400 g, pulpă de porc 600 g, slănină 100 g, ceapă 50 g, untură 100 g, piper 2 g, ienibahar 2 g, dafin 2 foi, sare.
Mod de preparare:
Se curăţă gaturile de pieliţele interioare, se trec printr-o flacără şl se spală bine. Ficatul se taie bucăţi şi se opăreşte, pipotele se fierb separat şi apoi se trec prin maşina de tocat. Ceapa se to
mai mult...
Tag-uri: gasca,
pipota,
ficat,
afumatura
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro