Aceasta pagina contine poll-uri despre Ghiuden.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Carne de vacă 2 kg, carne de porc 400 g, sare 50 g, piper 10 g, salpetru de Chile 2 g, zahăr 5 g, boia de ardei 10 g, ienibahar 6 g, chimion 10 g, cimbru 1 fir, intestine subţiri de vită.
Mod de preparare:
Carnea se taie faşii şi se pune într-un baiţ preparat din apă, sare, piper, salpetru, zahăr, boia de ardei, ienibahar, chimion şi cimbru. După 24 ore se scoate din baiţ, se trece prin maşina de tocat şi se lasă să stea la frigider 24 ore. Se umplu intesti
mai mult...
Tag-uri: ghiuden,
afumatura,
cimbru,
carne de vaca
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro