Aceasta pagina contine poll-uri despre Gogosari taiati in sferturi.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Dupa ce s-au ales gogosarii intregi pentru conservat si au ramas unii loviti sau patati, nu se arunca ci se pun la murat, taiati in sferturi.
Se scot cotoarele si semintele, se inlatura partile lovite, se spala, se taie in sferturi, apoi se lasa sa se scurga de apa.
Pentru 50 gogosari sunt necesare urmatoarele
: 1 litru otet de 9°, jumatate litru de apa,2 linguri sare, 100 g zahar, 1—2 linguri ulei, 2—3 foi dafin, boabe de piper. Se aseaza vasul cu otet pe foc sa fiarba.
In borca
mai mult...
Tag-uri: gogosari,
conservare,
sare,
otet
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro