Aceasta pagina contine poll-uri despre Iepure cu ciuperci.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Carne de iepure 1 kg, zarzavat de supă 200 g, ceapă 100 g, ulei 100 g, vin 100 ml, bulion de tomate 50 g, ciuperci 500 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Carnea de iepure se taie în porţii şi se prăjeşte in ulei. In uleiul rămas se căleşte zarzavatul de supă tăiat rondele şi ceapa tocată, se sting cu bulion desfăcut în apă şi se lasă să fiarbă 30 min. Se pasează sosul peste bucăţile de carne, se adaugă ciupercile ce au fost tăiate julien şi călite
mai mult...
Tag-uri: iepure,
ceapa,
ulei,
vin
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro