Aceasta pagina contine poll-uri despre Iepure cu sos de smantana.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Carne de iepure (pulpă) 1 kg, ceapă 100 g, ulei 100 g, smantană 300 g, făină 30 g, vin 100 ml., piper, sare.
Mod de preparare:
Carnea de iepure se taie bucăţi, cate 3- 4 la porÅ£ie, se sărează, se pun intr-o cratiţă împreună cu ceapa, uleiul ÅŸi puÅ£ină apă ÅŸi se înăbuÅŸe sub capac. Din cand în cand se pune cate puÅ£ină apă ÅŸi se continuă înăbuÅŸirea, pană ce carnea a început să se înmoaie. Se adaugă vinul ÅŸi făina amestecată cu smantană Å
mai mult...
Tag-uri: vanat,
smantana,
vin,
faina
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro