Aceasta pagina contine poll-uri despre Invartita moldoveneasca cu mac.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Făină 600 g, drojdie de bere 25 g, unt 80 g, ulei 50 g, lapte 250 ml, zahăr tos 120 g, ouă 3 buc, sare. Umplutura: mac 450 g, zahăr tos 250 g, coajă rasă de lămaie 40 g, zahăr vanilat 1 plic, lapte 400 ml.
Mod de preparare:
Din făină, lapte, drojdie, unt, ulei, 2 ouă şi jumătate, zahăr şi sare se prepară o cocă, ce se lasă să dospească 1- 2 ore, apoi se întinde o foaie pe care se aşează umplutura, care se prepară astfel: se macină macul prin maşin
mai mult...
Tag-uri: lapte,
zahar,
oua,
faina
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro