Aceasta pagina contine poll-uri despre O reteta pentru bors de perisoare.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
3/4 kg carne cu os, 2 morcovi, 1 radacina patrunjel, 1 radacina pastarnac, 1/2 telina, 2 cepe, 2 oua, 2—3 linguri smantana, 1 ceasca orez, 1 l bors, 1 l apa, leustean, patrunjel verde, marar piper, sare, 1 felie franzela.
Mod de preparare
Se desface carnea, se scoate osul si se pune la fiert cu apa respectiva. Cand incepe sa fiarba se scoate spuma si se lasa sa fiarba la un foc potrivit circa 1 ora. Se curata zarzavatul, se spala, se trece prin razatare, se toaca o ceapa m
mai mult...
Tag-uri: bors,
perisoare,
carne cu os
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro