Aceasta pagina contine poll-uri despre Parjoale de pasare.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
600 g carne de găină, 150 g franzelă, 3 ouă, 100 g untură, 100 g pesmet, 50 g făină, 1 ceapă, 1 legătură de pătrunjel, sare, piper.
Mod de preparare
Carnea, scoasă de pe oase (dezosată), se taie in bucăţi şi se trece prin maşina de tocat. La tocătura obţinută se adaugă ceapă călită, franzela inmuiată in lapte sau in apă, pătrunjel verde tăiat mărunt, se amestecă şi se trece compoziţia incă o dată prin maşina de tocat, de data aceast
mai mult...
Tag-uri: parjoale,
pasare,
franzela
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro