Aceasta pagina contine poll-uri despre Pasta de branza telemea.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
300 g branză telemea, 100 g unt, 2- 3 linguri de smantană groasă.
Mod de preparare:
Dacă branza telemea este prea sărată, se poate desăra ţinandu-se o oră în lapte dulce, după care se scurge şi se trece prin sită.
Untul sau margarina se pun într-un castron şi se lasă la o temperatură de + 24° C pană se înmoaie, fără a se topi. Se adaugă branză şi se amestecă bine pană se obţine o pastă omogenă. Smantana se adaugă numai dacă pasta este prea
mai mult...
Tag-uri: telemea,
unt,
lapte,
smantana
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro