Aceasta pagina contine poll-uri despre Pasta de peste.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
600 g peşte alb fiert, 200 g unt, 1 lingură de zeamă de lămaie, sare, piper.
Mod de preparare:
Peştele alb se fierbe, se curăţă de oase şi de piele, se trece o singură dată prin maşina de tocat cu sita rară sau se zdrobeşte într-un castron cu furculiţa. Separat, se freacă untul pană devine o pastă spumoasă, se adaugă peştele, sare, piper şi zeamă de lămaie, după gust, şi se amestecă bine.
Pasta se foloseşte la tartine, sandvişuri,ouă umplute,
mai mult...
Tag-uri: garnituri,
oua,
peste,
aperitive
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro