Aceasta pagina contine poll-uri despre Pasta de peste in aspic.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Peşte oceanic 600 g, franzelă 400 g, unt 200 g, ceapă 200 g, lămâie 100 g, supă de oase 1,5 l, gelatină 6 foi, foi de dafin 2-3 buc, seminţe de muştar 20 g, sare.
Cum se prepara:
Peştele se fierbe în apă cu sare şi 2-3 foi de dafin. După ce s-a răcit, se desărează şi se rupe bucăţi, se adaugă franzela înmuiată în apă şi stoarsă bine şi ceapa ce a fost tocată şi călită în 100 g
mai mult...
Tag-uri: pasta,
peste,
aspic,
compozitie,
gelatina,
gustare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro